Sopp-matkurs for nybegynnere

Praktisk info

Dato: 10.11.24

Tidspunkt: 13:00 - 15:00

Adresse: Lønningshaugen 2, Blomsterdalen, Norge

Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening

Region: Vestland

Antall ledige plasser: -1

Pris fra: 500 kr

Ledere

Lise Blomberg Møllevik

99572082

lise.mollevik@gmail.com

Bestill / Meld på

Arrangementet er dessverre fullt. Meld deg på ventelisten.

Påmeldingsfrist: 08.11.2024 00:00

Enkle metoder for tilberedning av tørker og frossen sopp

Sanker du sopp, men er usikker hvordan oppbevare og tilberede dem?  Da er dette kurset for deg!

I fokus er grunnleggende og enkle metoder for tilberedning av frossen- og tørket sopp. Vi skal bruke vanlige handelsvarer, og de vanligste soppene.

Vi skal demonstrere tilberedning av forskjellige retter, og skal snakke om de viktigste prinsippene for tilberedningen.

Følgende retter skal demonstreres:

  • Kremet soppsaus
  • Pasta/ Couscous med sopp
  • Pizza bianca med sopp (hvit pizza uten tomatsaus)

Det vil bli små smaksprøver (men ikke såpass at du blir mett av det).

Vi er heldige som får benytte et demonstrasjonskjøkken hos Måkestad Engros AS, Lønninghaugen 2, Blomsterdalen.

Husk at du må være innlogget for å få medlemspris.