Fra: 24.11.2019 14:00
Til: 24.11.2019 17:00
Adresse: Nesttun, Bergen, Norway
Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening
Region: Vestland
Pris medlem: Kr 800
Pris ikke-medlem: Kr 1000
Antall plasser: 15
Antall plasser igjen: 15
Jannicke Bruvik
Arrangementet er allerede ferdig
Benytt anledningen!
Vi er så heldige å få Anne Elisabeth Scheen; soppkontrollør, hobbykokk og forfatter som kursholder. Kursdeltakerne får alle lage et glass med kraut, ett glass med ketsjup og ett glass med fermenterte grønnsaker.
Kursdeltakerne tar selv med følgende utstyr: Skjærefjøl, en skarp kniv, en skje til å røre ketsjup, en stor bakebolle og en liten bakebolle. Kurset varer fra klokken 14.00 til 17.00.
Kursavgift inkluderer råvarer og 3 glass til oppbevaring av godsakene.
Vi har kun 15 plasser, så vær rask ute med påmelding dersom du ønsker delta!