Matkurs med Anne Elisabeth Scheen

Praktisk info

Fra: 24.11.2019 14:00

Til: 24.11.2019 17:00

Adresse: Nesttun, Bergen, Norway

Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening

Region: Vestland

Pris medlem: Kr 800

Pris ikke-medlem: Kr 1000

Antall plasser: 15

Antall plasser igjen: 15

Ledere

Arrangementet er allerede ferdig

Benytt anledningen!

Vi er så heldige å få Anne Elisabeth Scheen; soppkontrollør, hobbykokk og forfatter som kursholder. Kursdeltakerne får alle lage et glass med kraut, ett glass med ketsjup og ett glass med fermenterte grønnsaker.

Kursdeltakerne tar selv med følgende utstyr: Skjærefjøl, en skarp kniv, en skje til å røre ketsjup, en stor bakebolle og en liten bakebolle. Kurset varer fra klokken 14.00 til 17.00.

Kursavgift inkluderer råvarer og 3 glass til oppbevaring av godsakene.

Vi har kun 15 plasser, så vær rask ute med påmelding dersom du ønsker delta!