Fra: 22.10.2019 17:00
Til: 22.10.2019 21:00
Adresse: Rieber-mohns veg 15, 5231 Paradis, Norway
Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening
Region: Vestland
Pris medlem: Kr 500
Pris ikke-medlem: Kr 800
Antall plasser: 16
Antall plasser igjen: 16
Jannicke Bruvik
Arrangementet er allerede ferdig
Avlyst grunnet sykdom
Vi har vært så heldige å få tilgang til kjøkkenet på Rudolf Steinerskolen i Bergen og kjøkkenansvarlig ved skolen, Richard Hyams. Bli med på matlagingskurs på skolen der du vil få tips og triks om kokkelering.
Vi lager mat og spiser sammen på dette kurset. Vi vil legge inn sopp i menyen, og oppfordrer deltagerne til å ta med selvplukket sopp. Den kan være fersk, tørket eller frosset, men skal være i en slik tilstand at den kan kontrolleres av soppsakkyndig hvis den ikke allerede er kontrollert.
De som ikke har egen sopp tilgjengelig kan kjøpe fra butikken. Kanskje har du ideer selv du kan dele med resten av deltagerne.
Kursdeltakerne vil lære å lage følgende retter:
* Bulgursalat
* Ravioli fylt med fersk sopp, og smørsaus med salvie
* Potet- og soppcroquetter
* Sautert kyllingbryst med kremet soppsaus
* Gratinert sopp og poteter
* Fersk steinsoppsalat (kun dersom vi har fersk steinsopp tilgjengelig)
* Ferskost og sopp-bruchetta