Matlagingskurs med sopp

Praktisk info

Fra: 22.10.19 17:00

Til: 22.10.19 21:00

Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening

Region: Vestland

Pris medlem: Kr 500

Pris ikke-medlem: Kr 800

Antall plasser: 16

Arrangementet er allerede ferdig

Avlyst grunnet sykdom

Matlagingskurs med sopp, tirsdag 22 oktober 2019

Vi har vært så heldige å få tilgang til kjøkkenet på Rudolf Steinerskolen i Bergen og kjøkkenansvarlig ved skolen, Richard Hyams. Bli med på matlagingskurs på skolen der du vil få tips og triks om kokkelering. 

Vi lager mat og spiser sammen på dette kurset. Vi vil legge inn sopp i menyen, og oppfordrer deltagerne til å ta med selvplukket sopp. Den kan være fersk, tørket eller frosset, men skal være i en slik tilstand at den kan kontrolleres av soppsakkyndig hvis den ikke allerede er kontrollert.

De som ikke har egen sopp tilgjengelig kan kjøpe fra butikken. Kanskje har du ideer selv du kan dele med resten av deltagerne.

Kursdeltakerne vil lære å lage følgende retter:

* Bulgursalat

* Ravioli fylt med fersk sopp, og smørsaus med salvie

* Potet- og soppcroquetter

* Sautert kyllingbryst med kremet soppsaus

* Gratinert sopp og poteter

* Fersk steinsoppsalat (kun dersom vi har fersk steinsopp tilgjengelig)

* Ferskost og sopp-bruchetta