Fra: 01.04.2019 17:00
Til: 01.04.2019 21:00
Adresse: Rieber-mohns veg 15, 5231 Paradis, Norway
Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening
Region: Vestland
Pris fra:
Antall plasser: 15
Antall plasser igjen: 15
Jannicke Bruvik
Arrangementet er allerede ferdig
Vi lager mat og spiser sammen på dette kurset.
Vi har vært så heldige å få tilgang til kjøkkenet på Rudolf Steinerskolen i Bergen og kjøkkenansvarlig ved skolen, Richard Hyams. Bli med på matlagingskurs på skolen der du vil få tips og triks om kokkelering.
Vi lager mat og spiser sammen på dette kurset. Vi vil legge inn sopp i menyen, og oppfordrer deltagerne til å ta med selvplukket sopp, gjerne tørket.
De som ikke har egen sopp tilgjengelig kan kjøpe fra butikken. Kanskje har du ideer selv du kan dele med resten av deltagerne.
Det er plass til 15 deltagere på kurset (minimum 8)
Oppmøte: Rudolf Steinerskolen i Bergen, Rieber-Mohns veg 15
5230 Paradis
Pris:
Medlemmer 500 kroner
Ikke-medlemmer: 800 kroner
Påmelding starter 5. mars kl. 19.: https://www.deltager.no/bsnf2019v1
Påmeldingsfrist: 28. mars kl. 19.00