Julemøte på Nøsteboden

Praktisk info

Dato: 21.11.22

Tidspunkt: 18:30 - 22:30

Adresse: Knøsesmauet 17, 5011 Bergen, Norge

Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening

Region: Vestland

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Velkommen til julemat, foredrag og hygge på Nøsteboden.

Vi ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til Julemøte mandag 21. november. I år som i fjor holder vi møtet på Nøsteboden, så alle får anledning til å være med på festen, mens vi overlater rigging, matlaging og oppvask til profesjonelle. På programmet står et godt måltid, foredrag med Cathrine Johnsen, utlodding og hygge sammen med andre sopp- og nyttevekstinteresserte.

Påmeldingsfrist: 10.november.

Pris: 450,-

MENY
På menyen står «Julebuffet», med utvalg av tradisjonell julemat samt dessert og kaffe/te. Du får også et glass øl, vin, eplemost eller annen valgfri drikke til maten.
Dersom du har diettrestriksjoner eller allergier, så ber vi om at du oppgir dette i påmeldingsskjemaet.

NB! Det er ikke tillatt med medbrakt drikke i lokalet.

FOREDRAG
I år har vi fått Cathrine Johnsen til å holde foredrag fra turen til Polen tidligere i høst. Vi får blant annet høre om spennende mat med sopp som ble laget på denne turen.

Cathrine har solid erfaring som sanker, og driver firmaet «Fru Johnsens Sopp og Nyttevekster AS» sammen med sin mann Jone Sollid Næss. De bor i Stavanger og jobber mest i Rogaland, men drar også ut på norgesturne med sin egendesignede sankebil. Hun er sertifisert soppsakkyndig og er nyttevekstkyndig. Hun er også nyttevekstkoordinator for NSNF på Vestlandet.

UTLODDING
Flere medlemmer har tidligere år stilt med premier som blir loddet ut på julemøtet. Det setter vi stor pris på, og vi håper at noen av dere føler dere kallet til å bidra med premier også i år.
Melding om bidrag kan sendes til arrangementsansvarlig Anne Døskeland.

PRAKTISK INFORMASJON
Adewsse: Nøsteboden, Nøstegaten 32 (like ved Hurtigruteterminalen).
Parkering: Europark Jekteviken eller Klostergarasjen.