Sopp-matkurs for nybegynnere
Praktisk info
Dato: 10.11.24
Tidspunkt: 13:00 - 15:00
Adresse: Lønningshaugen 2, Blomsterdalen, Norge
Forening: Bergen sopp- og nyttevekstforening
Region: Vestland
Antall ledige plasser: -1
Pris fra: 500 kr
Ledere
Enkle metoder for tilberedning av tørker og frossen sopp
Sanker du sopp, men er usikker hvordan oppbevare og tilberede dem? Da er dette kurset for deg!
I fokus er grunnleggende og enkle metoder for tilberedning av frossen- og tørket sopp. Vi skal bruke vanlige handelsvarer, og de vanligste soppene.
Vi skal demonstrere tilberedning av forskjellige retter, og skal snakke om de viktigste prinsippene for tilberedningen.
Følgende retter skal demonstreres:
- Kremet soppsaus
- Pasta/ Couscous med sopp
- Pizza bianca med sopp (hvit pizza uten tomatsaus)
Det vil bli små smaksprøver (men ikke såpass at du blir mett av det).
Vi er heldige som får benytte et demonstrasjonskjøkken hos Måkestad Engros AS, Lønninghaugen 2, Blomsterdalen.
Husk at du må være innlogget for å få medlemspris.